Έκρηξη χρωμάτων από την INGLOT για τη νέα AW17 σεζόν
To πρώτο look της INGLOT για τη νέα σεζόν αντλεί την έμπνευσή του από τις φυλές των ινδιάνων.  Έθνικ χαρακτήρας με φολκλόρ στοιχεία και έντονες αποχρώσεις του φούξια, του πράσινου και του πορτοκαλί, δημιουργούν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα χείλη σε φλογερό κόκκινο χρώμα δημιουργούν έναν παιχνιδιάρικο colour blocking συνδυασμό, ενώ η αψεγάδιαστη επιδερμίδα με φυσικές λάμψεις ολοκληρώνει το beauty forward αποτέλεσμα.

GET THE LOOK

FACE
Δημιουργούμε μια ελαφριά βάση με το Everlight Mousse Foundation και πουδράρουμε με την HD Illuminizing Loose Powder 42 για να σετάρουμε το αποτέλεσμα. 

EYES 
Χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα από το Εyeshadow Keeper και με το πινέλο 9S ταμπονάρουμε τη Freedom System Eye Shadow Matte 290 στην εσωτερική γωνία του ματιού. Με το πινέλο 10s φέρνουμε την ίδια σκιά μέχρι την κόγχη του άνω βλεφάρου.
Με το πινέλο 11s ταμπονάρουμε τη Freedom System Eye Shadow Matte 288 στο κέντρο του άνω βλεφάρου και με το ίδιο πινέλο εφαρμόζουμε τη Freedom System Eye Shadow Matte 289 στην εξωτερική γωνία του ματιού. 
Με το πινέλο 39P συνεχίζουμε και στο κάτω βλέφαρο.
Εσωτερικά, στο άνω και κάτω βλέφαρο, καθώς και στην εξωτερική γωνία του ματιού τοποθετούμε το μολύβι Kohl 01 για να δώσουμε ένταση. 
Mε το πινέλο 39P περνάμε κάτω από τα μάτια τη σκιά Freedom System Eye Shadow Matte 289 και την ενώνουμε με την εξωτερική γωνία του ματιού.
Ολοκληρώνουμε με το πινέλο τοποθέτησης 29PO και τη σκιά Freedom System Eye Shadow Matte 287, την οποία περνάμε κάτω από το φρύδι. 
Χτενίζουμε τα φρύδια και εφαρμόζουμε το Body Pigment Powder Matte 214 και στη συνέχεια σταθεροποιούμε με το Brow Shaping Gel. 

LIPS
Σχηματίζουμε το περίγραμμα των χειλιών με το Colour Play Lipliner 323, γεμίζουμε με το Lipstick 429  και στο κέντρο εφαρμόζουμε το Slim Gel Lipstick 46.

NAILS
Στα νύχια χρησιμοποιούμε το Nail Enamel 802.