Purple Heart

Το νέο ανοιξιάτικο & δροσερό look των INGLOT επικεντρώνεται στο εντυπωσιακό cat - eye χάρη στο AMC Pigment Eyeshadow (No 112), που αναδεικνύει το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα χείλη και το blush κινούνται σε φυσικούς τόνους, με σκοπό να πλαισιώσουν ιδανικά το έντονο μακιγιάζ γύρω από τα μάτια.
Για να εφαρμόσετε το look Purple Heart, μπορείτε να κολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

HOW TO:

ΠΡΟΣΩΠΟ
Προετοιμάζουμε το δέρμα με το Spotlight Face Oil και περνάμε το Camouflage Concealer κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη. Με το πινέλο 55s κάνουμε μια μείξη με το beautifier και το AMC illuminator 70 και κλειδώνουμε με ελάχιστη πούδρα HD Loose Powder 43. Επιλέγουμε για blush το Μedium Sparkler 32 και το Ιntense Sparkler 12, εφαρμόζοντας κυρίως στα κόκκαλα του προσώπου.

ΜΑΤΙΑ - ΦΡΥΔΙΑ
Φιξάρουμε τα φρύδια με το Brow Shaping gel και χρησιμοποιούμε το πινέλο 9s κι ακολουθώντας ανοδική φορά, «χτίζουμε» το χρώμα στο κέντρο του βλεφάρου, ενώνοντας από κάτω με το FEBulous Βlush 15 και τη σκιά Freedom System 290 ,με τη βοήθεια του πινέλου 39P.

Καθαρίζουμε με την Eye Makeup Base 01, ώστε να οριοθετήσουμε το σχήμα και να το κάνουμε γραμμικό και περνάμε ελάχιστη ποσότητα από το AMC Pigment 121 για να ενισχύσουμε το χρώμα στο κέντρο του βλεφάρου. Στη συνέχεια, με το πινέλο 11s εφαρμόζουμε το AMC Pigment 112.

Μέσα και πάνω στα μάτια περνάμε το Kohl 08 κι έπειτα τη Long For mascara σε πάνω & κάτω βλεφαρίδες. Ολοκληρώνουμε το look με τις σκιές FEBulous 108, επιλέγοντας τη μεσαία και τη ροζ απόχρωση και τοποθετώντας μέχρι τα φρύδια.

ΧΕΙΛΗ
Εφαρμόζουμε το Lip Primer και στο κέντρο των χειλιών περνάμε το Lipstick 122 με το δάχτυλο και οριοθετούμε το περίγραμμα με το Lip Liner 67, έπειτα προσθέτουμε το Lip Oil 01.

ΝΥΧΙΑ
Στα νύχια χρησιμοποιούμε το 02M Nail Enamel 641.