The New Bronze

Το νέο look της INGLOT ανεβάζει τη διάθεση και τη θερμοκρασία στα ύψη, χάρη στον άκρως καλοκαιρινό του χαρακτήρα. Η ολοκαίνουρια ενυδατική κρέμα με χρώμα, Beautifier Tinted Cream, χαρίζει στην επιδερμίδα αψεγάδιαστη όψη με ανάλαφρη υφή, ενώ το AMC Face and Body Illuminator 65 αναδεικνύει την φυσική λάμψη της. Η Freedom System HD Sculpting Powder 512 «ζεσταίνει» το χρώμα του προσώπου και δημιουργεί διακριτικά «κοψίματα» με τις Freedom System Eye Shadow Matte 305 και Αquastic Cream Eye shadow 13 να δίνουν βάθος και σαγηνευτική ένταση στο βλέμμα. Τo makeup look ολοκληρώνει ο συνδυασμός των Colour Play Lipliner 319 με το AMC Lip Pencil Matte 15 δημιουργώντας μία αίσθηση ombre.

 

  • ΠΡΟΣΩΠΟ
     

Αναμειγνύουμε την Beautifier Tinted Cream με το AMC Face and Body Illuminator 65, εφαρμόζοντάς το σαν βάση στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια τοποθετούμε την HD Loose Powder 45 και κάνουμε contouring με την AMC Pressed Powder 72 σε όλο το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το πινέλο 36ΒJF.

Τοποθετούμε τη Freedom System HD Sculpting Powder 512 για ζέσταμα όλου του προσώπου.

 

  • ΜΑΤΙΑ

Εφαρμόζουμε την  Εyeshadow Base και πουδράρουμε την ΗD Loose Powder 45 ταμποναριστά στο κινητό βλέφαρο με το πινέλο 28PO.

Στη συνέχεια «ζεσταίνουμε» την κόγχη του ματιού με το πινέλο 6SS και τη σκιά  Freedom System Eye Shadow Matte 305.

Σχεδιάζουμε το άνω και κάτω βλέφαρο του ματιού με το Kohl Pencil 01 και από κάτω κλειδώνουμε με το πινέλο 39P και τη Freedom System Eye Shadow Matte 302.

Στη συνέχεια, με ανοδικές κινήσεις, τοποθετούμε στο κέντρο του άνω βλεφάρου το AMC Pure Pigment Eye Shadow 22 και την Αquastic Cream Eye shadow 13.

Περιγράφουμε επίσης το άνω και και έξω βλέφαρο με το ΑΜC Pure Pigment Eye Shadow 87.

Στη ρίζα του άνω βλεφάρου εφαρμόζουμε το Gel Eyeliner 78 με ανοδική φορά χρησιμοποιώντας το πινέλο 39P.

Στην εσωτερική κόγχη του ματιού τοποθετούμε το μεσαίο χρώμα από το Freedom System HD Highlighter Trio 104.

Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ των ματιών με τη Freedom System HD Sculpting Powder 512 και το πινέλο 10S, δίνοντας έτσι βάθος στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Καθαρίζουμε κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας την Eye Makeup Base.

Τέλος, τονίζουμε πολύ τα φρύδια μας με την Brow Shaping Mascara 02 και τη Freedom System Brow Powder 558.

 

  • ΧΕΙΛΗ

Δημιουργούμε έντονο περίγραμμα στα χείλη με το Colour Play Lipliner 319 και γεμίζουμε με το AMC Lip Pencil Matte 15 δημιουργώντας μία αίσθηση ombre.

 

  • NYXIA

Περνάμε το Ο2Μ Βreathable Nail Enamel 415.

Get the look