Το καινούριο look των INGLOT δίνει έμφαση στα έντονα, εντυπωσιακά χείλη που αναδεικνύονται χάρη στο HD Lip Tint Matte (No 12) & αποκτούν extra λάμψη με τη βοήθεια των Body Sparkles! Ακολουθήστε τα βήματα and Get the Valentine's Look:

Πρόσωπο
Δημιουργούμε μια ανοιχτόχρωμη βάση, χρησιμοποιώντας το Beautifier ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας μας και αναμειγνύουμε το AMC Face and Body Illuminator 62. Έπειτα, εφαρμόζουμε την HD Illuminizing Loose Powder 41 και δημιουργούμε «ελαφριά» κοψίματα με την HD Face Sculpting Powder 506.

Μάτια
Εφαρμόζουμε το Eyeshadow Keeper στα μάτια και κάνουμε blending την Freedom System Eyeshadow 37, χρησιμοποιώντας το πινέλο 6SS ενώ στο κέντρο του βλεφάρου τοποθετούμε το Aquastic Cream Eye Shadow 16. Με το πινέλο 4SS ζεσταίνουμε την κόγχη του ματιού, εφαρμόζοντας την HD Face Sculpting Powder 511. Έπειτα, χαμογελάμε και τοποθετούμε στα ζυγωματικά το Face Blush 34.

Χείλη
Στα χείλη σχεδιάζουμε το περίγραμμα με το Amc Lip Pencil 20 και το Soft Precision Lip Liner 56 και στη συνέχεια εφαρμόζουμε το HD Lip Tint Matte 12. Με το πινέλο 13P τοποθετούμε αρκετή́ ποσότητα από τα Body Sparkles 47 κι από́ πάνω εφαρμόζουμε ταμποναριστά το Body Sparkle XL7  και 73. Τέλος, δίνουμε glossy εφέ κι ενυδάτωση με το High Gloss Lip Oil 01.