Με Rock διάθεση υποδέχεται η INGLOT τον φετινό χειμώνα
Το καινούριο look της INGLOT έρχεται με 90s Rock επιρροές να τονίσει τον δυναμισμό και τη θηλυκότητα. Σκούρες σκιές και έντονο eyeliner κάνουν το βλέμμα της κάθε γυναίκας ακόμη πιο σαγηνευτικό. Τα εντυπωσιακά χείλη του look ενισχύουν την grunge διάθεση του χειμώνα, ενώ οι κολακευτικές φυσικές λάμψεις έρχονται να δώσουν τις τελευταίες πινελιές για ένα εκκεντρικό και συνάμα κλασικό αποτέλεσμα!

GRUNGE GET THE LOOK

FACE
Εφαρμόζουμε σαν βάση το Everlight Mousse Foundation και καλύπτουμε το άνω βλέφαρο με πούδρα ώστε να δώσουμε ένα ματ αποτέλεσμα. Τέλος, «φωτίζουμε» το πρόσωπο με το HD Highlighter Trio 101.

EYES
Ζεσταίνουμε το AMC Eye Pencil 89 και σκιαγραφούμε έντονα το άνω βλέφαρο στην εσωτερική κόγχη και στην εξωτερική γωνία, όπου και σβήνουμε με το Πινέλο 41TG.
Κάτω από τα μάτια σχεδιάζουμε μια χοντρή γραμμή με το AMC Eye Pencil 89 και τη σβήνουμε με το Πινέλο 39P. Κάνουμε blending με το Πινέλο 18SS.
Στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο εφαρμόζουμε το Κohl Pencil 01.
Με το Πινέλο «βεντάλια» 50S στη βάση της βλεφαρίδας εφαρμόζουμε το AMC Brow Liner Gel 22.
Τονίζουμε την «μπανάνα» του άνω βλεφάρου με το Πινέλο 10S και στη συνέχεια ντεγκραντάρουμε με το Πινέλο 48SS χρησιμοποιώντας τις Freedom System Eyeshadow Matte 298 και 302.
Με το Slimliner Felt Tip Eyeliner τονίζουμε όλο το περίγραμμα των ματιών.

LIPS
Σχεδιάζουμε το περίγραμμα των χειλιών με το Colour Play Lipliner 323 και γεμίζουμε με το Lipstick 450.

ΝΥΧΙΑ
Στα νύχια χρησιμοποιούμε το O2M Breathable Nail Enamel 414.