Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αναγκαία προϋπόθεση για την παράδοση της παραγγελίας συνιστά η προηγούμενη εξόφληση της σχετικής χρέωσης. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1.5€  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα έξοδα μεταφοράς αποτελούν την αμοιβή για την αποστολή του δέματος ενώ τα έξοδα αντικαταβολής είναι η αμοιβή που παίρνει η εταιρεία ταχυμεταφορών για την εκτέλεση/διεκπεραίωση  της συναλλαγής. Αφορούν δηλαδή την διαδικασία είσπραξης των χρημάτων και όχι την διαδικασία μεταφοράς. Είναι δύο διαφορετικές χρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρεωθείτε με έξοδα αντικαταβολής επιλέξτε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής που δεν έχει καθόλου χρέωση (πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε λογαριασμό του inglot.gr).

Με πληρωμή μέσω Paypal

Με κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro

από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχουν εκδοθεί.

Η πληρωμή γίνεται μέσω  πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Τα στοιχεία των καρτών σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Viva. Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται μόνο η Viva. Η INGLOT.gr δεν έχει πρόσβαση σε αυτά, ούτε μπορεί να τα συλλέξει.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτα στο e-shop της INGLOT.gr πραγματοποιούνται μέσα από το προηγμένο σύστημα ασφαλείας της Viva,  που βασίζεται στον διεθνή φορέα διασφάλισης συναλλαγών GlobeSSL και υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Επιπλέον, η Viva παρέχει επιπλέον τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard SecureCode με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure για την ταυτοποίηση του κατόχου της κάρτας.

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο χώρο παράδοσης τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες εντός 4 εργάσιμων ημερών (ως εργάσιμες θεωρούνται οι Δευτέρα ως Παρασκευή).

ΙΒΑΝ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR58 0172 0240 0050 2406 1208 474

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:   GR63 0110 1200 0000 1200 0652 185

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: AIM PR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, προτείνουμε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Viva).

Μετά την κατάθεση και για να μας βοηθήσετε στην άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας, στείλε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής  μέσω e-mail (κάνοντάς το scan ή φωτογραφίζοντας το με το κινητό) στο [email protected], αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας, και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Στη περίπτωση που χρησιμοποιήσετε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο [email protected]. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το INGLOT.gr

Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται από το σύστημα.