Για να εκτελέσετε αγορά προϊόντων θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 1. Επιλέξτε από το μενού την επιλογή ESHOP.

 2. Αριστερά σας θα εμφανιστεί ένα μενού μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να μεταφερθείτε στην κατηγορία προϊόντων που σας ενδιαφέρει. Περιηγηθείτε μέσα στην ιστοσελίδα και όταν βρείτε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει κάντε click πάνω στην φωτογραφία του. Στην συνέχεια θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα που αφορά το συγκεκριμένο προϊόν.

 3. Αν το προϊόν δεν έχει άλλα παραπλήσια προϊόντα άλλων χρωμάτων τότε μπορείτε κατευθείαν να το παραγγείλετε κάνοντας click πάνω στο κουμπί "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ".

 4. Αν το προϊόν που επιλέξετε έχει άλλα παραπλήσια προϊόντα άλλων χρωμάτων τότε από τις Επιλογές επιλέξτε το χρώμα εκείνο που σας ενδιαφέρει. Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα για το προϊόν του συγκεκριμένου χρώματος που επιλέξατε. Στην συνέχεια μπορείτε και πάλι να επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν για το καλάθι σας επιλέγοντας "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ".

 5. Όταν είστε έτοιμοι για την τελική αγορά επιλέξτε από πάνω δεξιά το κουμπί "ΚΑΛΑΘΙ". Θα μεταφερθείτε σε μια καινούργια σελίδα που θα απεικονίζει το καλάθι σας με τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει στα προηγούμενα βήματα και το σύνολο του πληρωτέου ποσού.

 6. Στην συνέχεια ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να κάνετε την αγορά σας μπορείτε:
  a. Να αγοράσετε τα προϊόντα χωρίς εγγραφή στην ιστοσελίδα μας ("Guest Checkout")
  b. Αν έχετε ήδη κάνει παλαιότερα εγγραφή να εισάγετε το username και password σας για είσοδο στην ιστοσελίδα με το προσωπικό σας λογαριασμό.
  c. Να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας με έναν νέο δικό σας προσωπικό λογαριασμό.

 7. Είτε προχωρήσετε στην αγορά χωρίς εγγραφή στην σελίδα μας, είτε μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό στην συνέχεια από το drop down θα πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή πχ για "Αποστολή στον χώρο σας".

 8. Μετά την επιλογή θα εμφανιστούν μια σειρά από πεδία τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε όπως Όνομα, Επώνυμο, Ταχυδρομικός κώδικας, Διεύθυνση κλπ

 9. Με το που θα συμπληρώσετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα η ιστοσελίδα μας θα έχει την δυνατότητα να υπολογίσει αυτόματα την χρέωση για τα μεταφορικά. Ο ταχυδρομικός κώδικας είναι απαραίτητος και στην περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο link "Βρείτε το Τ.Κ. σας" για να μπορέσετε να τον βρείτε μέσα από την σελίδα http://www.greekpostalcodes.info/.

 10. Στην συνέχεια επιλέξτε αν θα επιθυμούσατε την έκδοση Απόδειξης λιανικής πώλησης ή την έκδοση Τιμολόγιου. Αν επιλέξετε "Τιμολόγιο" θα εμφανιστούν άλλα τρία πεδία για να καταχωρήσετε τα στοιχεία του τιμολογίου.

 11. Στην συνέχεια επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής από το drop down.

 12. Τέλος κάντε click πάνω στο κουμπί "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"