ΝΕΟ INGLOT FLAGSHIP STORE ΣΤΟ THE MALL ATHENS

Το εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι καλωσόρισε το 5ο κατάστημα INGLOT της Αττικής. Το 2012 άνοιξε το πρώτο κατάστημα INGLOT στο Athens Metro Mall και μέχρι σήμερα το δίκτυο αριθμεί 5 καταστήματα στην Αττική και 2 στην Κύπρο.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το flagship store των INGLOT, σχεδιασμένο σύμφωνα με το νέο design των καταστημάτων INGLOT διεθνώς, με ευδιάκριτες κατηγορίες προϊόντων & υπηρεσιών, σε ένα πολυτελές και ζεστό περιβάλλον.

Το νέο INGLOT διαθέτει όλη τη γκάμα των επαγγελματικών καλλυντικών και αξεσουάρ του brand, που παρουσιάζονται μέσα από τα χαρακτηριστικά “Make Up Bars”. Η σειρά Freedom System αναδεικνύει την πλούσια χρωματική παλέτα και τις χιλιάδες επιλογές που δίνονται για τη δημιουργία μοναδικών συνδυασμών. Τα προϊόντα INGLOT περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως avocado oil, acai, ceramides, jojoba oil, ενώ δεν περιέχουν parabens ή γλουτένη.

Τέλος, το νέο INGLOT στο The Mall Athens διαθέτει Make Up stations, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες μακιγιάζ και περιποίησης (επαγγελματικό πρωινό & βραδινό μακιγιάζ, μακιγιάζ ματιών, σχεδιασμό φρυδιών, Bridal Make Up κλπ), από εξειδικευμένους Make Up Artists.